Тибетското Бъбречно Чудо – „УРОГАРД”

Тибетското Бъбречно Чудо – „УРОГАРД”

Хилядолетната билкова формула е уникална с ефекта 2 в 1:

1. Има широкоспектърно лечебно действие върху бъбреците и уринарния тракт- Пресича моментално бъбречни кризи; При хронични проблеми с бъбреците и уринарния тракт, подагра; При цистити и др. обострени състояния на пикочния мехур и пикочните пътища – за жените; При нарушени функции на простатната жлеза, повдига потентността при мъжете.

2. Като мощен имуностимулатор със силно антивирусно действие, изчиства целия организъм от токсини и шлаки, не допуска инфекциозни процеси през рисковия есенно-зимен сезон. Възстановява правилната функция на пикочно-половата система и на костно-ставния апарат.

Билковата формула е разкрита от Доктор О.Г.Торсунов, или Аюдаря Дама Прабху, иницииран бхакта и уважаван в целия свят експерт в областта на аюрведа, след дългогодишни контакти и обучение при тибетски монаси-лечители. Той я предоставя на Диона за разпространение в България под името „Тибетско бъбречно чудо”. Рецептата е регистрирана у нас с търговското наименование „УРОГАРД”.

„Изключително предимство на това „Тибетско бъбречно чудо” е, че при остри кризисни състояния на бъбреците и уринарния тракт облекчението и окончателното спиране на болките идва за броени часове. През преходните сезони с повишен риск от простуди и вирусни инфекции е задължително да си осигурим здрави бъбреци, тъй като те отговарят за дейността на имунната система и дават енергия на цялата пикочно-полова система и на костно-ставния апарат, предупреждава д-р Торсунов.

 

Редовното приемане на „УРОГАРД” осигурява оптимално функциониране на бъбреците и уринарния тракт. Има благоприятен ефект върху дейността на отделителната система в организма при: инфекции на уринарния тракт, камъни и пясъци в бъбреците – подпомага тяхното разбиване и изхвърляне. Намалява риска от повторно образуване на камъни в бъбреците. С моментален благоприятен ефект при бъбречни кризи, колики, бъбречни дисфункции и при подагра. Прекратява задържането на течности в организма. При възпаления, увеличение и аденоми на простатната жлеза, както и при трудно и болезнено уриниране и намаленапотентност– за мъжете. При хронични цистити, за отстраняване на болките, паренето и общия дискомфорт – при жените.

Препоръчва се при начални симптоми на бъбречни кризи (натежаване и леки пробождания в областта на бъбреците) – за тяхното предотвравятване.

Като имуностимулатор за цялостно изчистване, подсилване на организма и предпазване от вируси. За общо възстановяване на пълноценните функции на пикочно-половата система и на костно-ставния апарат.

За повече информация и доставка на УРОГАРД

<http://onlain-apteka.com/urogard>


Bookmark and Share

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam